صنعت خودپرداز هاي شخصي در سال 95 با تصويب قانون واگذاري عابربانكها به اشخاص و اصناف به صنعتي پرسود و مطمئن تبديل گرديد . زيرا طرحي با عنوان خودپرداز هاي خارج از شعب بانك تصويب شد كه به واسطه اين قانون خريد خودپرداز خارج از شعب بانك براي تمام اشخاص حقيقي و حقوقي آزاد شد به موجب اين طرح شراكت با بانك دي و بانك شهر با خريد دستگاه خودپرداز امكانپذير شد.
نحوه كسب درآمد از عابر بانك هاي شخصي به اين صورت ميباشد كه شما با خريد دستگاه از شركت تهران خودپرداز به ازاي كاركرد و ميزان تركنش ها و برداشت وجه از دستگاه كارمزدي از مشتري كسر مي گردد.
خريداران محترم مي توانند با خريد خودپرداز و اتصال آن به دستگاه شبكه شتاب در درآمد حاصل از سود atm با بانك شريك شوند. جهت خريد دستگاه atm و استعلام انلاين قيمت دستگاه خودپرداز شخصي با شماره 09909044066 تماس حاصل فرماييد.
نحوه سود دهي بانك شهر و بانك دي
طبق بخشنامه بانك مركزي براي هر تراكنش كه در شبكه شتاب انجام ميشود كارمزدي در نظر گرفته شده و كارمزد مشخصي به بانكي كه تراكنش در آن انجام شده تعلق ميگيرد. حال بانك شهر و بانك دي طرحي به نام خودپردازهاي مشاركتي خارج از شعبه در نظر گرفته اند و درآمد حاصله از آن را با درصدي مشخص بين خود و صاحب خودپرداز تقسيم مي كنند.
درصد سود بنا به سياست بانك ها متفاوت است اما به طور ميانگين بانك ها با دادن ۶۰ درصد از اين سود طرح خودپردازهاي مشاركتي را ارائه كرده اند و اشخاص با خريد دستگاه هاي خودپرداز در سود آن با بانك شريك شده و به صورت ماهيانه كارمزد خود را دريافت مي كنند. طبق آخـرين بخشنامه بانك مـركزي در ازاي برداشت هر ۱ ميليون تومان از خودپرداز شما مبلغـي معادل ۱.۱ درصد سود تعلق مي گيرد .
بانك شهر |
بانك دي |
نوع بانك |
۶۰% |
۶۵% |
سهم صاحب دستگاه |
۴۰% |
۳۵% |
سهم بانك |
با احتسـاب بـرداشت حداقـل ۱۰ميليون تومان در روز از دستگاه دركنار ساير تراكنش ها همانند انتقال وجه (۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان فقط براي پذيرنده) پرداخت قبض واعلام موجودي و…مي توان به راحتي رقمي بين چهار تا شش ميليون تومان درماه را به عنوان سود متصور شد.
سوئيچ بانكي چيست؟
نرم افزار بانكي كه دستگاه عابر بانك را به سيستم شتاب بانكي كشوري متصل ميكند كه فقط توسط بانكها و موسسهاي مالي مورد تاييد بانك مركزي امكان پذير خواهد بود
در سوئيچ بانك دي، ارتباط دستگاه با بانك از طريق روتر بوده و كارمزد سوئيچ بانك دي نيز ۶۵ درصد است كه داراي بالاترين كارمزد بين بانك هايي است كه آن ها نيز به اشخاص سوئيچ بانكي ارائه مي كنند.
ويژگي هاي يك دستگاه عابربانك خوب چيه؟
قبل از اينكه به چگونگي خريد عابربانك بپردازيد يا به دنبال بهترين مارك دستگاه خودپرداز باشيد، سعي كنيد فاكتورها و ويژگي هاي يك دستگاه خودپرداز خوب را كاملاً بدانيد.
پس از آن با در نظر گرفتن آن ويژگي ها بتوانيد بهترين برند را كه هماهنگ با قيمت و هزينه مورد نظر شما باشد و همچنين براي مكاني كه قصد استفاده از اين دستگاه را داريد كه مناسب باشند، از آن استفاده كنيد. از جمله مهمترين ويژگي هاي يك خودپرداز خوب مي توان به موارد ذيل اشاره كرد:
- باگ يا خطاي برنامه نويسي نداشته باشد.
- پشتيباني فوري
- سيستم غيرقابل هك
- قطعات يدكي و پشتيباني در دسترس
- همخواني با بستر ارتباطي بانكي كشور
- رابط كاربري ساده و قابل فهم
- بروزرساني آسوده سختافزاري و نرمافزاري
بهترين مارك دستگاه خودپرداز چيست؟
قبل از اينكه بدانيم بهترين مارك دستگاه خودپرداز چيست و از چه برندهايي مي توانيد در ايران استفاده كنيد بايد به مواردي همچون پشتيباني ، گارانتي و قابليت هك نشدن توسط هكرهاي مبتدي و حرفهاي توجه كنيم . تمامي موارد ذكر شده از جمله مهمترين ويژگي هاي بهترين مارك دستگاه خودپرداز شخصي مي باشد.
از جمله معروف ترين برندهاي دستگاه خودپرداز در ايران ميتوان به برندهاي NCR، Wincore اشاره كرد. كه خوشخبتانه شركت تهران خودپرداز هردو برند معروف را موجود دارد و شما ميتوانيد با تماس تلفني به شماره "09909044066 " يا مراجعه به وبسايت atmpostehran.com دستگاه خودپرداز مد نظر خود را خريداري كنيد.
آيا دستگاه خودپرداز درآمد دارد؟
شايد براي شما جالب باشد كه بدانيد به چه دليلي بانكها اقدام به فروش دستگاه هاي خودپرداز خارج از شعبه خود و به افراد شخصي حقيقي و حقوقي كرده اند. با توجه به اينكه مي بايست دستگاههاي خودپرداز نصب شده در شعب بانكي و تعداد كارت هاي صادر شده، داراي هماهنگي بين اين دو آيتم باشند.
بنابراين اگر نسبت تعداد كارت هاي صادر شده نسبت به دستگاه هاي نصب شده در شعبات بانك بسيار بيشتر بود، مسلما بانكها به بانك مركزي بدهكار مي شدند و همين عامل سبب شد تا دليلي گردد بر آنكه بانكها نسبت به ارائه دستگاه هاي خودپرداز و ارائه خدمات به اشخاص حقيقي و حقوقي اقدام نمايند. به همين دليل شروع به وضع قوانين در جهت پرداخت حقوق و درامد هايي براي افرادي كه اين دستگاه ها را خريد يا اجاره مي كنند، داشته باشند.
بنابراين ميتوان گفت درآمد دستگاه خودپرداز با توجه به فاكتورهاي متعددي كه در ادامه به آنها اشاره خواهيم كرد و همچنين نوع بانك و شرايطي را كه فرد دريافت كننده دستگاه خودپرداز در اطراف دستگاه خود فراهم كرده باشد، ميتواند منجر به داشتن درآمد كمتر يا بيشتر براي فرد و همچنين شعبه بانكي گردد.
لذا سعي كرده ايم كه در اين مقاله به نحوه سوددهي و درامد دستگاه هاي خودپرداز و راه هاي افزايش اين درآمد اشاره كنيم. اگر علاقه مند به دانستن چنين مطالبي هستيد، در ادامه با ماهرخي همراه باشيد.
درآمد دستگاه خودپرداز هاي شخصي چقدر است؟
دستگاههاي خودپردازي كه از طرف شعبات بانكي و شركت هاي وابسته به اين بانكها به افراد شخصي حقيقي و حقوقي واگذار مي شود، داراي درآمدهاي تقريباً ثابتي براي برندهاي مختلف در بانك ها مي باشند، اما به طور كلي با توجه به قوانين وضع شده توسط بانك مركزي با توجه به نوع تراكنش انجام شده توسط كاربران داراي كارمزد هاي متفاوتي نيز خواهد بود.
بيشترين كارمزد ارائه شده براي صاحب دستگاه و همچنين شعبه بانك مربوط به برداشت وجه مي باشد. اين مبلغ براي به بانك حدود ۱.۱ درصد مبلغ برداشت شده شامل كارمزد مي گردد كه از اين مبلغ ۶۰ درصد كارمزد مربوط به صاحب دستگاه و ۴۰ درصد مربوط به شعبه بانك مي باشد.
در مورد سود تراكنش هاي غير نقدي طبق مصوبه بانك مركزي مبلغ ثابتي به عنوان كارمزد شعبه و همچنين براي صاحب دستگاه در نظر گرفته مي شود. در آخرين به روز رساني كارنزد تداكنش هاي غير نقدي توسط بانك مركزي به شرح ذيل مي باشد:
- دريافت موجودي حدود ۵۰ تومان
- كارت به كارت حدود ۳۰۰ تومان
- دريافت شارژ حدود ۹۰ تومان
- پرداخت قبوض ۱۵۰ تومان
اين تراكنش ها صورت تعدادي در نظر گرفته ميشود و در پايان ماه با محاسبه هر كدام به نسبت سود شعبه بانك و صاحب دستگاه به حساب آنها واريز خواهد شد. معمولاً اين وجوه را بانك مركزي در ابتداي هر ماه بدون كسر كردن هيچ مبلغي به حساب طرفين واريز ميكند.
معمولاً هر ساله يا چند سال يكبار با توجه به تورم و هزينه دستگاههاي خودپرداز اين مبلغ كارمزد ها توسط بانك مركزي به روز مي گردد. بنابراين خود اين عامل موجب ميشود تا افراد زيادي تمايل به خريد يا اجاره دستگاه هاي خودپرداز و قرار دادن آنها در كنار هم شاغل خود گردد.
قيمت دستگاه خودپرداز
همانطور كه پيشتر ارائه شد، واگذاري دستگاه خود پرداز از طرف بانك، نيازمند تامين و خريداران و پرداخت هزينه هاي اتصال سوييچ بانكي مي باشد، اما برخي بانك ها طي شرايطي اقدام به ارائه ATM بدون دريافت هزينه مي كنند و برخي ديگر از بانك ها تمامي هزينه را از فرد متقاضي دريافت مي نمايند.
براي اينكه بدانيد براي درخواست يك دستگاه خودپرداز به چه ميزان سرمايه اي نياز است، بايد در نظر بگيريد كه تمامي هزينه ها از جمله هزينه خريد دستگاه، سايت سازي كه شامل شيشه بري، بناي و موارد اين چنيني است، چاه ارت كه با توجه به حجم دستگاه شامل گوي چاه، هزينه كندن چاه و… و در آخر يو پي اس كه با توجه به باتري مورد استفاده در دستگاه و ميزان قدرت شارژ دهي و همچنين برند ان داراي قيمت هاي مختلفي مي باشد كه مي بايست پرداخت نماييد.
جهت استعلام آني قيمت دستگاه خودپرداز با شماره 09909044066 تماس حاصل فرماييد.
قيمت دستگاه خودپرداز | نحوه سود دهي بانك شهر و بانك دي و شرايط خريد دستگاه عابربانك + بهترين دستگاه خودپرداز
- سه شنبه ۰۳ آبان ۰۱ | ۱۷:۵۹
- ۲۴ بازديد
- ۰ نظر